top of page

Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor kleding- en productfotografie en wat kan Uppix voor mij

Professionele kledingfotografie door Uppix. Kledingfoto's voor look-books, e-commerce en social media.


Modefotografie is bijna net zo oud als de kunstvorm zelf. Dat heeft de simpele reden dat modefoto's perfect kunnen tonen hoe de kleding valt, op een model of op een paspop.


Hoe gedraagt de stof zich? Welke details zijn er te vinden op het kledingstuk? Belangrijke details worden goed zichtbaar op onze kledingfoto's. Maar welke verschillende manieren van fotograferen bieden wij en welke soort past bij jouw (web)shop?


Hieronder een overzicht van de verschillende diensten van Uppix, die erop gericht zijn om jouw kleding in de schijnwerpers te zetten. Kledingfoto's maken wij op model, als flatlay van bovenaf gefotografeerd, of op een paspop voor het 3D invisible mannequin effect. Wij helpen ook graag met het maken van de juiste selectie van beelden om de gewenste visuele boodschap over te brengen.
Flat Lays

Een Flat Lay is een foto die rechtstreeks van bovenaf is gemaakt - een vogelperspectief van een reeks zorgvuldig gerangschikte objecten. Deze manier van fotograferen is nog nooit zo populair geweest, vooral in de modefotografie. De kleding kan op een visueel aantrekkelijke manier worden opgemaakt of opgevouwen.


Met Model

Door kleding op een model te presenteren krijgen jouw klanten een goed beeld van de kleding op een persoon. Daarbij geeft het extra leven en sfeer aan jouw productfoto's en webshop. Door een passend model voor jouw kleding te kiezen, kunnen klanten zich volledig identificeren met jouw merk. Ze zijn daardoor veel sneller geneigd om te kopen. Sportieve kleding? Kies een sportief ogend model. Luxe cashmere pullover? Kies een volwassen en elegant model.


Ghost Mannequin

Dit type foto ziet eruit alsof iemand de kleding draagt, terwijl de drager onzichtbaar is. Dit effect wordt bereikt door te fotograferen met behulp van een Ghost Mannequin, waarna alle zichtbare delen van de mannequin worden verwijderd in photoshop.


Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over onze diensten. We kijken ernaar uit van je te horen!


Groeten,

Team Uppix

bottom of page