top of page
Banner Clothing.jpg

KLEDINGFOTOGRAFIE

PROFESSIONELE KLEDINGFOTOGRAFIE DOOR UPPIX. KLEDINGFOTO'S VOOR LOOKBOOKS, E-COMMERCE EN SOCIAL MEDIA.

Met onze kledingfotografie kunnen we jouw collectie in de schijnwerpers zetten. Kledingfoto's maken wij op model, als flatlay (van bovenaf gefotografeerd) of op een paspop voor het ultieme 3D ‘invisible mannequin effect’. Ons team levert kleurechte foto's met verschillende nabewerking-opties zoals kreukels wegwerken, symmetrie aanbrengen en vorm of kleur aanpassen.

 

Wij denken mee met het selecteren van de juiste beelden zodat de gewenste visuele boodschap doeltreffend kan worden overgebracht.

01

Flat Lays

Een Flat Lay is een foto die rechtstreeks van bovenaf is gemaakt - een vogelperspectief van een reeks zorgvuldig gerangschikte objecten. Deze manier van fotograferen is nog nooit zo populair geweest, vooral in de modefotografie.

03

Ghost Mannequin

Dit type foto ziet eruit alsof iemand de kleding draagt, terwijl de drager onzichtbaar is. Dit effect wordt bereikt door te fotograferen met behulp van een Ghost Mannequin, waarna alle zichtbare delen van de mannequin worden verwijderd in photoshop.

02

Met Model

Door kleding op een model te presenteren krijgen jouw klanten een goed beeld van de kleding op een persoon. Daarbij geeft het extra leven en sfeer aan jouw productfoto's en webshop.

Laten we samen werken.

Neem contact met ons op voor een offerte gespecificeerd in kleding fotografie. 

Waar ben je geïnteresseerd in?

We werken nu al meer dan een jaar samen en ervaren alleen maar top kwaliteit! Het is heel prettig samenwerken en het resultaat is altijd precies wat we wensen. Voor de beste productfoto's moet je hier zijn!!

Floris Pierik

bottom of page