top of page
Uppix Product Fotografie.jpg

PACKSHOTS

PACKSHOT PRODUCTFOTO'S GESCHIKT VOOR WEBSHOPS; OP WIT-, KLEUR- OF TRANSPARANTE ACHTERGROND.

Professionele productfoto's zorgen voor hogere conversie. Wij zijn experts in productfotografie voor e-commerce. Heldere productafbeeldingen, zowel vrijstaand als met witte achtergrond. Ook kunnen we zonodig voldoen aan de Amazon vereisten. Ons professionele team biedt een complete en toegewijde productfoto-service.

01

Pack Shots

Een eenvoudige manier om producten te presenteren, met of zonder verpakking. Een pack-shot omvat de gehele weergave van een product, inclusief de verpakking of etikettering van het product. Productfoto's op een witte achtergrond zorgen voor een scherpe focus op het product zelf. Het creëert heldere contrastrijke foto's zodat ieder detail van het product wordt uitgelicht.

02

Productcompositie

Kerst-cadeaupakketten? Producten die uit meerdere artikelen bestaan? Of gewoon een shot van de gehele collectie op één foto? Dat is allemaal mogelijk met onze productfoto composities. Wij kunnen jouw producten op de perfecte manier rangschikken, zodat elk item -apart maar samen- in de schijnwerpers komt te staan.

Laten we samen werken.

Neem contact met ons op voor een offerte gespecificeerd in product fotografie. 

Waar ben je geïnteresseerd in?

We werken nu al meer dan een jaar samen en ervaren alleen maar top kwaliteit! Het is heel prettig samenwerken en het resultaat is altijd precies wat we wensen. Voor de beste productfoto's moet je hier zijn!!

Floris Pierik - Pirri

bottom of page