top of page

OVER ONS

Ons Team

"Als team vormen we samen de perfecte combinatie van techniek en esthetiek. Wij zijn Uppix! Gespecialiseerd in productfotografie en alles wat daarbij komt kijken"

Headshots_Team_UppixFinal-2_edited.jpg

Akos Tar

Oprichter, fotograaf en technisch genie

Headshots_Team_UppixFinal-1_edited.jpg

Jennifer Grube

Product / portrait fotograaf en creatief mastermind

Onze Missie

ONZE MISSIE

Uppix is een veelzijdige foto- en videostudio, speciaal in het leven geroepen om duurzame merken te ondersteunen in het streven naar een betere toekomst.


Onze missie is om consumenten meer bewust te maken van ons leefmilieu zodat ze gestimuleerd worden duurzame aankopen te doen. Wij willen met onze foto’s en video’s deze missie uitstralen en ondersteunen merken die duurzame producten en diensten aanbieden.


​Wij bieden onze klanten een complete en holistische aanpak en verzorgen verschillende creatieve diensten op het gebied van productfoto en -videografie. Door onze unieke combinatie van technische vaardigheden, creatief inzicht en passie voor duurzaamheid kunnen we de visuele communicatie op dit gebied gericht en met resultaat overbrengen.

Onze Bijdrage
Uppix Sustainability

ONZE BIJDRAGE

Bij Uppix zijn we ons zeer bewust van de enorme menselijke impact op ons milieu en klimaat. Uppix wil creatieve ondernemers en wereldverbeteraars ondersteunen die streven naar het herstellen van ons klimaat en onze leefomgeving.

 

Wij richten ons vizier vooral op merken die duurzame producten aanbieden. Ecologisch afbreekbare producten voor het verminderen van afval, kleding die de uitstoot van carbon dioxide terugbrengt of vegan producten die voorkomen dat dieren onnodig geslacht worden: dit soort producten willen wij graag voor onze lens!

UPPIX DUURZAAMHEID KORTING

Verkoopt of maakt jouw bedrijf duurzame producten? Werkt jouw bedrijf actief mee aan een duurzame productieketen? Wij willen je graag ondersteunen in deze missie door 10% korting aan te bieden op je eerste opdracht. Wij geloven in het creëren van een betere toekomst en willen hierin graag ondersteunen!

Vertel ons meer over jouw product en missie wanneer je een offerte opvraagt, zodat we de korting kunnen toepassen.

We kijken er uit naar onze samenwerking. 

bottom of page