top of page
Uppix Lifestyle Fotografie

LIFESTYLE PRODUCTFOTOGRAFIE

KLANTEN WILLEN HET PRODUCT
ECHT BELEVEN.DAT KAN MET UPPIX LIFESTYLE FOTOGRAFIE!

Lifestyle en sfeerfoto's geven net die extra touch zodat je klant niet alleen de producten kan zien, maar ook echt kan beleven. Deze stills kunnen op een oneindige manier ingezet worden op social media en websites. Ze zijn makkelijk deelbaar en vertellen het complete verhaal over jouw product. Weet je nog niet precies wat je wilt? Wij denken graag mee en kunnen begeleiden in het opstellen van een creatief concept. 

01

Lifestyle in de studio

Wil je het product in actie zien? In onze studio werken we met modellen in gestileerde scènes. Van kleurrijke achtergronden tot scènes vol rekwisieten. Wij kunnen helpen bij het creëren van de perfecte setting.

02

Lifestyle op locatie

Liever een styling shoot op locatie? Met behulp van modellen kunnen we jouw product in een setting zoals in ‘de echte wereld’ laten zien. Of het nou gaat om zwemkleding bij een drukbezocht zwembad of om jouw drankje in een sfeervolle keuken. Lifestyle shots op locatie bieden een scala aan mogelijkheden om jouw producten te laten opvallen.

Laten we samen werken.

Neem contact met ons op voor een offerte gespecificeerd in lifestyle fotografie. 

We werken nu al meer dan een jaar samen en ervaren alleen maar top kwaliteit! Het is heel prettig samenwerken en het resultaat is altijd precies wat we wensen. Voor de beste productfoto's moet je hier zijn!!

Floris Pierik

bottom of page