top of page

Wat kunnen de productfotografie diensten van Uppix voor jou en jouw bedrijf betekenen?

Webshop geschikte productfotografie, op wit-, kleur- of transparante achtergrond.


Professionele productfoto's zorgen voor hogere conversie. Wij zijn experts in productfotografie voor e-commerce. Voor heldere productafbeeldingen, zowel vrijstaand als met witte achtergrond. Ook is het mogelijk te voldoen aan de Amazon vereisten. Ons professionele team biedt een complete en toegewijde productfoto service.


Maar wat is precies het verschil tussen al onze diensten? We hebben alle mogelijkheden hier kort en bondig samengevat zodat je een afgewogen keuze kan maken, toegespitst op jouw unieke behoeften.


Onze productfotografie diensten in detail


Pack-shots


Een eenvoudige manier om producten te presenteren, met of zonder verpakking. Een pack-shot omvat de gehele weergave van een product, inclusief de verpakking of etikettering hiervan. Een pack-shot is een afbeelding van één product, meestal gefotografeerd op een heldere witte- of transparante achtergrond.

Productshots


Productfoto's op een witte achtergrond zorgen voor een scherpe focus op het product zelf. Het creëert heldere contrastrijke foto's zodat ieder detail van het product wordt uitgelicht.

Product Pakketten


Kerst-cadeaupakketten? Producten die uit meerdere artikelen bestaan? Of gewoon een shot van de gehele collectie op één foto? Dat is allemaal mogelijk met onze productfoto groeperingen. Wij kunnen jouw producten op de perfecte manier rangschikken, zodat elk item -apart maar samen- in de schijnwerpers komt te staan.


Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze diensten. We kijken ernaar uit om van jou te horen!


Groeten,

Team Uppix

bottom of page