top of page

Aware of Wear | Foto- en Videoshoot

Voor de duurzame en luxe homewear brand ‘Aware of Wear’ hebben wij al het foto- en videomateriaal ontwikkeld voor de merklancering.


Briefing

Creatie van lifestyle- en productfoto's en -video’s voor luxe homewear, zoals kasjmier sweaters en chinos. De foto- en video-shoot vond plaats in een huiselijke setting, om de producten te laten schitteren in een omgeving van de brand-doelgroep. We hebben een buitenlocatie toegevoegd om te visualiseren dat de veelzijdige kleding zowel binnen als buiten gedragen kan worden.
Onze werkwijze:

We hebben eerst uitgebreid overleg gehad met Katarzyna, de oprichtster van het merk, zodat wij meer te weten kwamen over de identiteit van het merk en hoeveelheid producten. Van daaruit konden we de omvang van het project bepalen. Katarzyna deelde haar visie, waarop wij vervolgens het fotografie-concept baseerden. Met onze expertise in mode- en productfotografie waren we in staat om een uitgebreid plan samen te stellen voor zowel de webshop, de website en alle social media.


We hebben twee fotoshoots georganiseerd. De eerste sessie omvatte een lifestyle-shoot op locatie, zowel in een huiselijke setting als buiten in een park. Hierin hebben we Katarzyna geholpen met het scouten van geschikte locaties. De tweede shoot vond plaats in onze studio in Amsterdam Zuid. Tijdens de selectie van de modellen hebben we Katarzyna geadviseerd over de juiste look & feel. Op de foto- en videosets zelf regisseerden we ter plekke de scènes.


Het bewerkingsproces naderhand bestond uit beauty-retouchering en kleding-retouchering. Door jarenlange ervaring in het vak zijn we erin geslaagd om de modellen en kleding een frisse en natuurlijke uitstraling te geven.

Over het merk:

“Aware of Wear is een duurzaam modemerk gevestigd in Nederland dat de wereld van de mode zoals wij die kennen aan het transformeren is. We produceren luxueus zachte en trots duurzame kleding waar je dol op zult zijn.
​Bij Aware of Wear maken we kleding die een leven lang meegaat – letterlijk! Met de juiste liefde en zorg kan je kleding tientallen jaren meegaan dankzij onze hoogwaardige, duurzaam geproduceerde vezels. Geïnspireerd door vrouwen die overal een unieke esthetiek bewonderen, hebben we het concept van het merk opgebouwd rond het ontwerp dat thuis en daarbuiten comfort en een verfijnde look brengt. Wij geloven in langzamere mode, kleinere hoeveelheden en grotere veranderingen in de wereld om ons heen.
Aware of Wear is in 2020 opgericht door Katarzyna Ziegler in Amsterdam, als haar eigen manier om echt bewustzijn te creëren over het belang om te weten waar je kleding - en de materialen waarvan ze zijn gemaakt - vandaan komen."

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Comments


bottom of page